sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Sunnuntaipastaa -Lasagne


Joa on tartuttanut minuun tuon ”pastaa sunnuntai-iltana” –tavan. Se onkin tosi kiva tapa istua yhdessä iltaa vielä ennen työviikon alkamista ja kenties jo rupatella ja sopia tulevan viikon aikatauluista ja muista asioista. Usein olemme vierailleet Joan luona Espoossa iltaa viettämässä, mutta tänään kokkasin Lasagnea meille kahdelle.

Sain kuitenkin idean kutsua ystäväksi tulleen naapurini Marin perheineen meille viettämään ruuanlaitostavapaata sunnuntaita. Kun en näköjään osaa tehdä pieniä annoksia vaan tätä tuli taas kaksi vuuallista. Mari olikin asiakkaalla ja hänen miehensä ja lapsensa tulivat ja tuli Mari meille vielä iltamyöhän lasillisella ja lasagnelle. Näistä maailmanparannustuokioista lasten jo nukahdettua on tullut meille tärkeitä ja kivoja hetkiä.



Teen Lasagneni muuten aika perusohjeella, mutta sen on minun koulukuntani mukaan oltava tosi löysää ja pastakerroksia laitan vaan about 3. Tomaattikastiikkeessa minulla on 1-2 isohkoa perunaa raastettuna (kevyempi ja raikkaampi) ja paistettu pekoni on maukas lisä.



Tuhdin aterian päätteeksi riittää simppelisti vain espresso.


-Sanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti