perjantai 7. helmikuuta 2014

Äiti, syödään niitä pikku-äyriäisiä, jota itse kuoritaan!



Perjantai-ilta on minulle hetki, jolloin on ehdottomasti oltava herkkuruokaa. Ikäänkuin palkita itsensä työviikon kiireiden jälkiltä. Monesti se kuitenkin on ilta, jolloin on aika poikki. Siksi ihastuin tuosta otsikon mukaisesta pyynnöstä, jonka poikani sanoi kun kyselin ruokaideoita häneltä. Itse pidän pakastekatkarapujen kuorimista ja syömistä tylsänä, mutta niin ihanan kokonaisuuden saimme pikku vaivalla. Ja mikä ihana dinnerihetki kaksistaan!


Dinneriä oli oikaistu aika lailla mm. valmiilla kastikkeilla. Ostin Mango-aioilin sekö Rhode Island – kastikkeet valmiina Mustapekasta ja teimme vain pikaisen ja raikkaan salaatin jäävuorisalaatista ja avocadosta. Se pyöräytettiin niin ikään nopsaantehdyssä Oliiviöljy-sitruuna-valkosipuli-suola-mustapippuri kastikkeessa.
Juomana minulla on lasillinen jo niin tutusta Fumees –valkkaripänikästä. Mulle tuo raikas Sauvignon Blancin maku on niin ehdoton merenelävien kanssa ja ihan riittävä nain lapsen kanssa kotona illastaessa.
Meillä oli kivaa rupattelua viikon tapahtumista kun paahtelimme  ja kokosimme leipiä. Nuo kuvissa näkyvät sitruunaiset käsipyyhkeet ovat myös tärkeä osa rituaalia poitsulleni =)


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti