Perjantai-ilta on minulle hetki, jolloin on ehdottomasti oltava herkkuruokaa. Ikäänkuin palkita itsensä työviikon kiireiden jälkiltä. Monesti se kuitenkin on ilta, jolloin on aika poikki. Siksi ihastuin tuosta otsikon mukaisesta pyynnöstä, jonka poikani sanoi kun kyselin ruokaideoita häneltä. Itse pidän pakastekatkarapujen kuorimista ja syömistä tylsänä, mutta niin ihanan kokonaisuuden saimme pikku vaivalla. Ja mikä ihana dinnerihetki kaksistaan!
Dinneriä oli
oikaistu aika lailla mm. valmiilla kastikkeilla. Ostin Mango-aioilin sekö Rhode
Island – kastikkeet valmiina Mustapekasta ja teimme vain pikaisen ja raikkaan
salaatin jäävuorisalaatista ja avocadosta. Se pyöräytettiin niin ikään
nopsaantehdyssä Oliiviöljy-sitruuna-valkosipuli-suola-mustapippuri
kastikkeessa.
Juomana minulla
on lasillinen jo niin tutusta Fumees –valkkaripänikästä. Mulle tuo raikas
Sauvignon Blancin maku on niin ehdoton merenelävien kanssa ja ihan riittävä
nain lapsen kanssa kotona illastaessa.
Meillä oli kivaa
rupattelua viikon tapahtumista kun paahtelimme ja kokosimme leipiä. Nuo kuvissa näkyvät
sitruunaiset käsipyyhkeet ovat myös tärkeä osa rituaalia poitsulleni =)
-Sanna-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti