perjantai 21. maaliskuuta 2014

Pikkupojan unelma: Wieninleikettä ja Pannacottaa


Hugolla on ihana tapa selailla keittokirjojani ja ideoida herkkuja joita hän haluaisi yhdessä kokata. Nyt hän pysähtyi silmät kiiluen Wieninleikkeen kohdalle: ”Äiti. Juuri tuota mä olen aina halunnut!”. Huooh, minä kun en niin lihan ystävä ole, enkä ainakaan possun tai leivitettyjen leikkeitten. No on tuo hänen ideointinsa niin ihana asia, että toki lähdimme tämän pohjalle ateriaa suunnittelemaan.

Leivittäminen ja pihvin paistaminen oli tietysti ihan huippua ja tuosta maa-artisokka –pyreestä jää päävastuu minulle. Tämä samainen jako meillä oli myös pääruokaa syödessä vallitsevana lautasmallina =)

Jälkkäri-osioita selataan myös tiihaan ja asetin ehdoksi, että ei taas suklaa-fondanttia. Ja koska Creme Brylee –”tulittememme” on edelleen postimatkalla päädyimme sitten Pannacottaan. Pannacottaa raikastimme sitruunankuorella ja kaveriksi meillä oli suklaajäädyke. Koska meillä on edelleen toivelistalla jätskikone, olemme tyytyneet rahkapohjaisiin jäädykkeisiin. Hugo ideoit myös nuo vastakohdat jälkkäriin eli sitruuna-Pannacotan päälle mustikoita ja mustikkajäädykkeen päälle hieman Lime Curdiä.


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti