lauantai 22. maaliskuuta 2014

Possua rullalle

Possunfile on minusta aika tylsä raaka-aine mutta silleen aika kiitettävä että se on vaikea pilata (ja lisäksi melko edullinen). Ja koska maku on neutraali on tuunaamisvaihtoehdot loputtomia. 
Yksi hauska tapa "aateloida" possunfile on leikata se pitkittäissuunnalta auki ja nuijia jättmäiseksi lehtipihviksi. Täytteeksi ihan mitä vaan mistä tykkäät ja rullalle.
Tässä tapauksessa täytteenä on ilmakuivattuja tomaatteja, basilikaa ja mozzarellaa (Pirkan mozarella di bufalaa sen olla pitää).
Rulla kääritään ensin kelmuun ja sitten alufolioon. Pakettiin tehdään reikiä haarukalla ja koko komeus keitetään valkoviinissä, lihaliemessä tms kunnes sisälämpötila ylittää 60 astetta (hanki ihmeessä digimittari ellei sinulla jo sellaista ole - se on mainio apuväline kaikille sellaisille kokeille jotka eivät osaa ennustaa lämpöä).
Anna kypsän rullan seistä ainakin viisi minuuttia ja leikkaa sitten nättejä viipaleita salaatin, lohkoperunoiden tai vaikkapa juuresmuusin seuraksi. 


-Joa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti