tiistai 10. kesäkuuta 2014

Pehmeistä pehmeimmät korvapuustit -Joa leipoo


Meillä minä olen yleensä enemmän leipojatyyppi mutta sain innostettua Joan osallistumaan ”leipomistreeneihini”. Minun pullani kun on maailman pehmeintä, heh. Se on kyllä vaatinut opettelua ja tingin ulkonäöstä pehmeyden vuoksi.





Joa sai siis olla pääleipoja ja minä vaan neuvoin muutamia kikkoja kuten:
·      Taikinan vaivaus on oltava perusteellista ja teen sen alkuun monitoimikoneella tosi pitkän ajan.
  •       Käytän aina joukossa myös1-1,5 dl tummempia tai karkeampia jauhoja kuten Grahamia
  •       En käytä ollenkaan munaa (kovettamassa tulosta)
  •       Taikina jätetään liian löysäksi
  •       Korvapuustien välissä käytän oikeaa voita, en koskaan valmiiksi löysiä pullomargariineja.


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti