Meillä minä olen yleensä enemmän leipojatyyppi mutta sain
innostettua Joan osallistumaan ”leipomistreeneihini”. Minun pullani kun on
maailman pehmeintä, heh. Se on kyllä vaatinut opettelua ja tingin ulkonäöstä
pehmeyden vuoksi.
Joa sai siis olla pääleipoja ja minä vaan neuvoin muutamia kikkoja kuten:
· Taikinan vaivaus on oltava perusteellista ja teen sen alkuun monitoimikoneella tosi pitkän ajan.
- Käytän aina joukossa myös1-1,5 dl tummempia tai karkeampia jauhoja kuten Grahamia
- En käytä ollenkaan munaa (kovettamassa tulosta)
- Taikina jätetään liian löysäksi
- Korvapuustien välissä käytän oikeaa voita, en koskaan valmiiksi löysiä pullomargariineja.
-Sanna-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti