lauantai 14. kesäkuuta 2014

Pizza-perjantai

Minulla on ihana pizza-resepti, jonka olen aikoinani saanut yhdeltä työväenopiston fantasia-kakkukursseilta, kun tarvitsimme kaiken ällömakean keskellä vähän suolaista syömistä. Siinä kastikkeena oli vaan oliiviöljyä, basilikaa ja valkosipulia. Olen nyt jakanut sitä Motin tomaattimurskalla, mutta säilyttänyt suuren basilikan määrän.

Uuniin pizza laitetaan ainoastaan hieman Mozzarellaraasteella kuorrutettuna.



Tässä Joalle kokatessani lisäsin pinnalle (uunistaottamisen jälkeen) ilmakuivattua kinkkua, Rucolaa ja kirsikkatomaatteja. Kastikkeeksi lorautin tummaa Balsamico-siirappia.


"Normaaliversiossani" lisään pinnalle raakoja scampinpyrstöjä siinä vaiheessa kun pizza on uunissa enää 2-3 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti