lauantai 5. heinäkuuta 2014

Aamiaismuffinssit

Joa oli lähdössä pitkälle purjehduskisa-matkalle ja halusin hieman hemmotella häntä ennen lähtöä. Mieleen muistui hauska resepti, jossa paistettu pekoni ja kananmuna kootaan ikäänkuin muffinssiksi. Aamutuimaankin tämä on suht helppo, koska pohjaksi käy valmiit torttutaikinalevyt.

Hieman kohmeiset levyt painellaan voideltuihin muffinsivuokiin, pohjalle hieman siemenistä Dijon-sinappia sekä paistettuja pekoninpaloja. Seuraavaksi ihan kunnolla basilikasilppua ja päällimmäiseksi kananmunan-keltuainen. Kuten tarkkaavaisimmat varmaan huomaavat, itse olen antanut olla mukana hieman myös valkuaista. Minun vuokani ovat niin ison ja lisäksi muffinsseista tulee nöin vähän mehukkaammat. Ripuas suojaa ja mustapippuria myllystä ja sitten uuniin max 175 asteeseen.



Tämä on niin herkullinen ja täyttävä, että kahvin ja tuoremehun lisäksi ei paljoa muuta kaipaakaan.


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti