Sannan äidin 65-vuotis juhlien kunniaksi olimme luvanneet suunnitella ja valmistaa dinnerin juhliin, jotka vietettiin perhepiirissä. Ideana on vapauttaa juhlittava keittiövuorosta kokonaan, joka tulisi olemaan vaikeaa, mutta monen kehotuksen jälkeen saimme sankarin ainakin välillä pois keittiöstä.
Alkuvalmisteluita lautasannoksiin:
Karitsan kyljykset yrtti-valkosipuli -marinadissa:
Kesäiseen grilliateriaan sisältyi marinoitua pinaattia ja pekanpähkinää, punajuuriröstiä ja kevyesti marinoitua luomukaritsankyljystä suoraan Norrbron lammastilalta (toimittavat aika-ajoin ihan vaikka kotiovelle ainakin pääkaupunkiseudulle). Todella herkullista lammasta ja vieläpä edullista.
Kaijan Kesämenu
Kermainen Herkkutattikeitto,
Paahdetut saaristolaisleipäpalat graavilohella tai
ankanmaksapateella
* * *
Kokonaisena grillattua naudan sisäfilettä tai Halloumia
Pinaatti-Cashew-pähkinä –pedillä
Punajuuriröstiä ja piparjuurismetanaa
Kolmen suklaatryffelin kakku ja vanilijajäätelöä
* *
*
Kahvi Avec
-J-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti