keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Karitsaa Lähi-Idän tyyliin

Me molemmat tykätään kovasti lampaasta kuten ehkä lukija on huomannutkin.
Karitsan paahtopaisti on kohtuuhintainen raaka-aine josta syntyy monenlaista hyvää (mun yksi ehdoton suosikki grillattavaksi).
Paahtopaisti marinoidaan kevyesti öljyllä, sitruunalla, valkosipulilla, yrteillä
sekä soijalla ja grillataan jättäen sopivan roseeksi.
Cous-cous:sta saa kivoja lisäkkeitä kuten tässä inkiväärillä, valkosipulilla, minitomaateilla ja lehtipersiljalla maustettuna. Sanna teki rinnalle vielä ihanan tsatsikin.
Tällaiset lisukkeet aiheuttaa viinin vaihtamisen punaisesta valkoiseen. Jokin runsaan aromaattinen mutta vähätamminen valkoviini käy mielessä kuten vaikka Falanghina Kalabriasta tai Alter Reben Grüner Veltliner Itävallasta



-Joa-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti