sunnuntai 31. elokuuta 2014

Silmäni kun auki saan...


Herkulliset, mutta terveelliset, aamiaiset ovat viikonloppuaamujen tärkeä hemmotteluhetki. Normaaliin arkiaamuun minulla kuuluu ainoastaan hyvää maitokahvia ja joku kreikkajogurtti tai rahka-sötkötys. Sillä jaksaa hyvin lounaaseen ja se on ihanteellista vatsalle.

Viikonloppuisin teemme usein myös jotakin munakasta ja tässä kuvassa on superihana leipä eilisellä sienikastikkeella lisättynä. Ruispeipä on paahdettu nopeasti kuumalla pannulla ja munakkaan päälle paistettiin myös eilisestä alkupalasta jääneet serrano-kinkut. Vieressä sitten tavalliseen tapaan Totalin 2,5 prosenttista ja silti ihanan täyteläistä aitoa kreikkalaista jogurttia ja monikukkahunajaa.



Tämä munakas oli ihanan raikas ja kaunis. Illan ruoasta oli jäänyt paistamatta yksi Portobello, runsaasti pinaattia ja mukaan pilkoin vielä tomaattia (ilman siemeniä). Päälle heitän usein vielä Parmesania. Tällä pärjää vaikka lounas venyisi hieman pidemmällekin eikä silti tarvitse syödä hilareita aamiaisella.




-Sanna-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti