keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Punajuuripestopastaa, arki-illan nopea herkku


Yksinkertaiset pastat ovat arki-iltojeni pelastus. Pestoa surruttelen useinkin, mutta kivan variaation siihen saa lisäämällä punajuurta. Käytin eilen esikypsennettyjä punajuuria, joka on kiva (noin 30 minuutin) nopeutus arki-iltaan. Punajuuri kun kypsyy harmittavan hitaasti.

Punajuuri tuo myös ihanan värin ruokiin mutta tällä kertaa halusin enemmän basilikan makua ja laitoin meille kahdelle vain yhden punajuuren sekoitukseeni. Siksi näin hentoinen marjapuuron väri.




Eli ihan normaalin peston ainekset, puska Basilikaa, oliiviöljyä, Parmesania, reilusti pannulla paahdettuja pinjansiemeniä sekä sitruunanmehua. Valkosipulin kynsi, suolaa ja mustapippuria ja sitten tuo pehmeäksi keitetty punajuuri.



Ainekset mössöksi sauvasekoittimella ja sitten vain kuuman (ja al denten) tuorepastan päälle. Herkullinen ruoka on valmistunut alle vartissa.





-Sanna-











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti