maanantai 8. syyskuuta 2014

Hampurilaisia merellä -kullekin makunsa mukaan


Joachim oli suunnitellut lähes kokonaan tämän viimeisen lastenkanssa-merelläolo-viikonlopun ateriat, koska minun perjantai-päiväni meni iltamyöhään asti opiskeluissa.

Sunnuntain lounaana meillä oli poikien lempiherkkua eli Hamppareita, jotka jokainen saa koota oman makunsa mukaan. Paahdoimme sämpylät  ja jauhelihapihvit uunissa, pekonin pannulla ja kokosimme jos minkäkin näköistä lisäkettä seisovaksipöydäksi veneen sisälle. Siitä jokainen sai sitten keräillä itselleen mieleisen herkkulounaan, jonka nautimme vielä syyskuisessa auringonpaisteessa veneen kannella.

Hugon näkemys hampurilaisesta:




Minun hampparini:


Lauantai-illan näkymä merelle auringon laskettua. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti