sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Ankanrinta-pastaa ja vispipuuroa

Eilisen Ankanrinta-dinnerin lopuista valmistui maukas sunnuntaipasta. Joukkoon pilkottiin porkkanaa kuutioiksi, sipulia ja runsaasti pinaattia.




Puolukat ovat nyt parhaimmillaan ja koska minua ärsyttää, että pojallani on puurokammo, niin ajattelin tehdä pehmeää ja kuohkeaa vispipuuroa. Pusersin puolukat keitinveteen, mutta siivilöin kuitenkin kuoret pois liian kirpeän maun välttämiseksi. Mannaryynejä laitan normaaliohjetta vähemmän ja vatkaus tietenkin hurjan tehokkaasti. Lisukkeena kuohukermaa ja muutama pensasmustikka. 

Ai kun me tykkäsimme kaikki tästä, paitsi Hugo, joka syötyään 2 lusikkaa sai oksennuksen suuhun asti =(


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti