maanantai 29. syyskuuta 2014

Home alone -pastaa Herkkutateista

Olin koko alkuillan yksin ja kävin pitkällä lenkillä kauniissa syysillassa. Kotiin tultuani minulla oli vielä yli tunti aikaa ennen kuin poikani tulisi kotiin. Myös nälkä oli niin hirmuinen ulkoilun jäljiltä, ettei pelkkä iltapala riittäisi, joten aloin kaivelemaan kaappeja.

Silmien osuessa Herkkutatteihin, alkoi sienihimo olla vastustamaton. Vaikka yleensä kunnioitan sienen omaa makua, halusin nyt kokeilla aika räväkkää kastiketta. Pilkoin yhden hengen kastikkeeseen 2 valkosipulin kynttä ja kolmasosan chilistä ja lisäsin ne jo öljyssä kuulottamani sipulin joukkoon. Seuraavaksi pieni määrä liotettuja kuivattuja herkkitatteja pannulle. Maustoin ne suolalla ja mustapippurilla ja lisäsin vajaa desin ruokakermaa ja aika kasan basilika-silppua. Pinnalle vielä Parmesania ja kyllä maistui!



Joa toi minulle ihanaa pastaa Ceesta-shopista. Tällainen iso suurtalouskeittiö-laatikollinen, mutta koska pastat ovat kätevästi noin kahden hengen annoksissa eroteltuna välipapereilla, on tuo herkku mitä mainiointa käyttää!


-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti