sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Taivaallinen Kurpitsakeitto

No niin, kurpitsakokkoeilut jatkuvat. Nyt tein iltapäivällä jääneestä, pastaan tehdystä kurpitsamassasta keiton. Ja täytyy sanoa, että maku oli täydellinen! Harmi vaan, että tällainen ihanuus syntyy silloin kun olen sitä ihan yksin syömässä.

Laiton kiehuvaan kasvisliemeen runsaasti Koskenlaskijan Mustaa. Juuston sulattua siirsin kurpitsamassan levylle ja kaadoin juustoliemen sinne sekä lisäsin jonkunkin verran chiliä.

Päälle tein yrttiöljyn Salviasta ja Rucolasta ja koska Hugo nukkui jo, hakkasin yrtit ihan vaan veitsellä kun en viitsinyt äänekkäällä sekoittimella enää hääriä.

Maku oli ihanan täyteläinen ja pehmeä, mutta taustalta tuli kunnolla chilin ja yrttien potkua. Oman säväyksensä antoi se, että Kurpitsa oli paahdettu uunissa.



-Sanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti