perjantai 16. tammikuuta 2015

Fetajuustosalaattia

Tämä viikko jatkuu kevyesti salaattiruokien merkeissä ja samoin hyödyntämällä jo kaapista löytyviä raaka-aineita.
Kreikkalaishenkisen salaatin valmistin marinoimalla sipulit valkoviinietikassa ja hunajassa. Salanova-salaatin ja rucolan kostutin tuoreella appelsiininmehulla ja hyvällä oliiviöljyllä ja maustoin ripauksella Herbamarea. Lisäksi minitomaatteja ja paprikaa. Lopuksi viimeistelin Renee Voltairen "salig blanding" siemensekoituksella.

Salaatin kanssa nautimme lepuskoja ja ruissämpylää sekä eilisen päivän hummusta aurinkokuivatuilla tomaateilla tuunattuna. Tämä mainio tuunausidea tuli Sannan siskolta.




Juomana tällä kertaa nykyisen alkoholipolitiikan protestina tuotettu Tolkku ale. Lue asiasta lisää esim. tästä.
Olut oli helposti lähestyttävä, raikas ja sopiva yhdistelmä bitterisyyttä ja makeutta. 
Hyvä (ja kantaaottava) vaihtoehto aloittaa tutustuminen ale-tyyppisiin oluisiin.



-Joa

1 kommentti:

  1. Siis ihania annoksia teette. Tosi upea ajatus pitää tällaista ruokablogia, teillähän kulkee toi bloggaaminen ihan suvussa�� Kauheen vähän näyttää kukaan kommentoivan, eikö se oisikin kiva jos herättäisi keskustelua.? Sääli. Mut hei ihanaa kevättä ��

    VastaaPoista